SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Priser och passerkort

För att få träna på Svarteborgsgym måste man vara medlem och löst träningsavgift för perioden man avser att träna.

Den totala avgiften baseras på en medlemsavgift och en träningsavgift som skall betalas in varje år. 

 

Medlemsregistrering sker under fliken "anmälan" och en faktura kommer att skickas ut till angiven e-postadress.

Har ni mot förmodan inte fått någon faktura kontrollera eran skräppost först.

 

OBS!
Medlemsavgiften avser ett kalenderår, vid lösning av årskort vid annat än årstart var god kontakta:
Lars Arvidsson 070-6967082 larsa.nytorp@gmail.com för aktuell årsavgift.

 

Ungdom upp till kalender år då du fyller 20: 650 SEK i träningsavgift + 100 SEK i medlemskap. Totalt 750 SEK

OBS! ungdom under 15 år får endast träna i målsmans sällskap och med det inte logga eget passerkort.

 

Om du har ePassi måste du meddela Lars Arvidsson  larsa.nytorp@gmail.com om detta.

Du kommer då få en faktura på 100 kr för medlemskap, då friskvårdspeng inte täcker det. Efter det överför du 1490 kr från din ePassi till Svarteborgs gym. (orsak till 1490 kr är att ePassi tar en admin avgift på 14%)

 

Vuxen: 1300 SEK i träningsavgift + 100 SEK i medlemskap. Totalt 1400 SEK


Pensionärer: 65år eller äldre. (Gäller från det år du fyller 65) 650 SEK i träningsavgift + 100 SEK i medlemskap. Totalt 750 SEK

 

Endast badminton 500 SEK i träningsavgift + 100 SEK i medlemskap. Totalt 600 SEK

 

Endast innebandy 500 SEK i träningsavgift + 100 SEK i medlemskap. Totalt 600 SEK


Passerkort: 0 SEK

 

OBS!

Redan medlem? Kom ihåg att betala eran faktura för det nya året, annars spärras erat passerkort och en upplåsningsavgift tas ut på 200kr.

 

Hur fungerar passerkorten
Först efter att alla avgifter är betalda kan ”nya” tränande lösa nyckel till dörren. Detta är något ni kan lösa varje måndag mellan 18-19.00 och torsdag mellan 19-20.00, skulle man dock inte lösa nästa årsavgift så låses kortet mot dörren.

För att låsa upp ett kort som blivit spärrat måste ni först betala träningsavgiften och sedan komma till gymmet på en måndag el. torsdag och registrera erat kort på nytt, dock tas det ut en avgift för detta (200kr). 

 

Passerkortet som du knyter till dörren är ett valfritt magnetremsekort ”Bankomat,Volvo, Ica eller liknande kort”. OBS måste vara kort med betalfunktion.
Kortet registreras sedan in i systemet som sköter dörröppningen och varje gång ni går in på gymmet kommer ni registreras med Namn, tid och datum.

 

Gällande policyn för känslig information så är det bara dom 6 sista siffrorna på kortet som registreras in i systemet, vilket gör att det INTE är möjligt att få hela kreditnummerserien. Det omöjliggör i sin tur eventuella köp mot dom registrerade korten.

 

Öppetider

Svarteborgsgym har öppet för er som har löst nyckelkort alla dagar i veckan 06-23. Den som inte löst nyckelkort kan göra detta varje måndag mellan 18-19.00 och torsdag mellan 19.00–20.00 då personal finns på plats för att ordna detta.